Pasila

Pasila (ruotsiksi: Böle) on Helsingin keskustassa sijaitseva kaupunginosa, jolla on oma luonteensa ja kaupallinen vivahteensa. Lännessä Keskuspuiston, pohjoisessa Käpylän, etelässä Alppilan ja idässä Vallilan rajaava Pasila on kaupallisesti aktiivinen alue, josta löytyy laaja palveluvalikoima.

Pasilassa sijaitseva Mall of Tripla on liikemäärällä mitattuna Pohjois-Euroopan suurin kauppakeskus. Ostoskeskuksessa on yli 250 myymälää, mukaan lukien sisäsurffaus ja lentopallo palvelut, baareja, ravintoloita ja elokuvateatteri. Tripla sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä asunnoistamme.

Alueella sijaitsevat lisäksi Suomen suurin messukeskus Helsingin Messukeskus, joka järjestää vuosittain yli 100 tapahtumaa, sekä Hartwall Arena, joka on maan suurimpia urheilu sekä konsertti tarkoitukseen soveltuvia areenoita.

Pasila on myös koti korkeatasoisille oppilaitoksille kuten Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Helsinki Business College.

Julkisenliikenteenyhteydet Pasilassa ovat erinomaiset ja kulkemaan pääsee niin busseilla, junilla kuin raitiovaunuilla. Alue tarjoaa laajan valikoiman palveluita 24/7 päivittäistavarakaupoista urheilutiloihin, joiden pitäisi kattaa kaikki tarpeesi.

image-2648
image-2649
image-1217
image-2650

Tutustu alueeseen

Ratavartijankatu 4

Lue lisää Ratavartijankatu 4 asunnoista.

Opastinsilta 9

Lue lisää Opastinsilta 9 asunnoista.

Jarrumiehenkatu 2

Lue lisää Jarrumiehenkatu 2 asunnoista.

Kasöörinkatu 2

Lue lisää Kasöörinkatu 2 asunnoista.

Radiokatu 6

Lue lisää Radiokatu 6 asunnoista.

Helsingin yliopisto

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Aalto-yliopisto

Pasilan rautatieasema

Helsingin päärautatieasema

Mall of Tripla

Tutustu tämän alueen asuntoihin.